Friday, April 19, 2013

serbasalah n tak tenang !

  banyak sngt benda berlaku lately ! buat sesuatu p x selesa, serbasalah n yg pling worst x tenang ! dont know WHY ? kadang tpk gak mungkin sbb dosa sndiri kot. adoii kalo yang tu mmng redha je la. p seyesly slalu rasa x tenang these few days ! hidup sperti cacing kepanasan ( nie bukan propa k but My true feelings right now..waaaa !!) mungkin sbb suka menipu kot. kadang2 ketagih menipu nie payah sbb kalo da start skali tu confirm2 akan melarat dari satu ke seterusnya. sebab tu org ckp bahaya menipu..adoii !

   cuma kadang2 kita menipu nie pon sbb x nak jdkan sesuatu keadaan lebih teruk sehingga muncul lah istilah BOHONG SUNAT..salo org pakai nie sbb nak selamatkan diri tmasuk la aku sendiri sbb nak jaga hati smua pihak la katakan..ngee pas buat tu msti serbasalah n x tenang sbb takut kantoi..tol x *-* paling worst nya plak pas kantoi org x percaya kita g sdgkan kita xde niat pon nak menipu pada mulanya sbb spontan kn..takut kantoi kita tipu n tipu lagi..tipu kanan tipu kiri. daripada yang x pro bab2 tipu nie da jadi legend plak pastu. nak buang mmng PAYAH.trust me..ive been there so dont judge la k sbb manusia nie mmng ad ego nya sendiri yang hanya dia dan Allah je tau !

  ok ! entry nie da jd tipu menipu plak sbb ak da menipu bnyak org smlm..waaa !!! smpai skrg terkebil2 g, serbasalah n macam2 dlm fikiran, msti diaorg ckp2 blakang (andaian *-* )ke sbb paling x suka org ckp2 blakang nie, kalo x puas ati talk to my face la..cehh..hahaha ( p btol la jgn la kutuk2 blakang sbb kalo anda buat x mustahil org len buat bnda yg sama, so elakkan la k ) arap2 smuanya ok sbb skrg diri ini mmng x ok ! hidup pon stress smua kerja x jalan ngtkan nak honeymoon tadi..adoyaii (blom tambah stress tngok kedut kt muka ag..waaaa !!) keep calm nadia !

  ok la..xtau ap g nak ckp da..cuma MAAF je yg blh diucap p tu laaa..kesan dan bahayanya menipu niee mmng hidup x tenang sbb sentiasa takut KANTOI ke ape ?? adoiii

No comments:

Post a Comment