Sunday, December 2, 2012

my secret admire !


                     secret admire ? korang pernah ada x ? hehe. saja je nak citer sal bab nie malam-malam camnie.kihkihkih. nak tau ak pon ad secret admire..(blushing) p blom sampai pangkat stalker g la..hehe..ok ! skarang memang la x stalker nanti2 x tau la..hahaha.well, back to that admire..dia sama fakulti tau, his name..(op kos la secret..mana leh mention2 kat cni..ngee) ak x tau la kalo ak suka dia betol2 ke or saja2 sebabnya ak suka tengok muka dia plus dia SMART sokmo..(gatai naaa.). tak banyak sebenarnya yang ak tau sal secret admire ak nie..sebabnya ak x tau nak investigate maklumat tu cmne ??


                                 nie kira macam ak la nie..p ak tutup aurat ckit yer..hehehe

           Nak panggil dia apa ek ? emm..memandangkan ini kali pertama ak story sal secret admire..jadi ak nak buat satu la nama panggilan dia..hehe. mulai ari nie secret admire ak adalah Mr.K..padahal xde kena mengena langsung pon ngan nama dia..ooppss ! ok fine ! saja je nak bagi nama Mr. K tu sebab suka tengok Dato Khalid la..hahaha. suami Dato Siti tu laa..handsome kan ?
 
 
 
                nie ak memang tengah berangan yang ak dengan Mr K ak sendiri..hehehe
 
             Balik kat Mr. K laa.. ak pon  xtau camne boleh minat dia..panjang kot cerita dia p nak pendekkan tu la yang malasnya. yang pasti dia nie sedap mata memandang la..walaupon ad gak try tanya some of my frenz sal rupa dia..dia orang cakap biasa2 je..(waaa..sampai ati kn) p xpe la yang penting ak da tertawan kot..hahaha. kalo la ad orang baca blog ak nie mesti ingat ak nie gedik kn..huhu. p sebab ak yakin korang x baca la ak berani tulis nie..nama da blog ak kira diari la nie..hahaha
 
 
 
                                                 ok ! nie memang tipu pon..hahaha
 
          Ciri-ciri Mr. K tu..dia nak kata itam x kot, tinggi pon x, kira kitaorang sama tinggi la kot. (huh ! perasan sungguh ), dia nie pendiam kot sebab x pernah nampak dia bercakap p jangan cakap dia bisu pulak ! ak rasa je dia nie pendiam sebab ak x pernah g bercakap ngan dia. (sedih..huh! ) ye la, kitaorang nie budak pengajian islam la katakan, mesti lah tahap keseganan tu 200% lebih tinggi g dari budak fakulti len..tol x ?? hehe. apa2 pon dia nie memang handsome tahap Dato K da..kih3. yang bestnya sal dia nie, always SMART bukan SKEMA k..plus ak nie memang suka orang yang smart cam gitu..lalalala
 
            sebenarnya banyak g yang ak nak story sal dia nie..p ak xtau sangat sal dia..yang ak tau nama penuh dia je..takut gak kalo dia dah ada makwe ke..p xpela kalau dah ad pon..(padahal dalam ati patah seribu..waaaa !!) p arap2 dia single g la kot..please, please, please..!!!
n arap2 pasnie banyak la maklumat yang ak tau sal dia tu..amin!!
 

No comments:

Post a Comment